Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
MİDEM KALDIRMIYOR


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

İstanbul seçimleri iptal edilince, anladım ki Büyükşehir Belediyesini teslim etmeyecekler.
 
Burada nasıl bir giz, nasıl bir sır var ki, bunun öğrenilmesi, ortaya çıkması istenmiyor.
 
Düşünsenize, koskoca bir devletin kozmik odasına girip devletin en mahrem sırlarını sızdırarak 800 civarında ajanımızın deşifre olmasına ve öldürülmesine sebep olanlar, kıytırık İBB nin bilgisayar verilerinin yedeklenmesine kıyameti koparıyorlar.
 
Ekrem İmamoğlu diye bir adam çıktı ve bu millete epeydir kaybettiği ve uzaklaşıp hasret kaldığı bir sürü hasletleri yeniden hatırlatarak bir nebze de olsa umut oldu.
 
O günden bu güne zavallı adamın başına gelmeyen kalmadı. 
 
Aman Allahım, inanın bu kadar dayanacağını hiç sanmıyordum, iyi sabır ve sağlam beyin varmış İmamoğlunda, yeminle ben olsam dayanamazdım.
 
Hakarete mi uğramadı? İftira mı atılmadı? Entrika ve tuzaklara mı maruz kalmadı? Her yönden adama saldırıyorlar. Hem de hayasızca ve ahlaksızca.
 
İktidar İstanbulu vermez diye düşündüğüm çok oldu bu zaman içinde, fakat bu ülkenin bu kadar aşağılık bir gündem yaşayacağını asla ve asla düşünemedim.
 
Düşünüyorum da, demekki İBB de çok büyük bir vurgun sistematiği var. Bunun ortaya dökülmesi bu iktidarın sonunun başlangıcı olacak nitelikte. Yoksa bu kadar saldırıp, Fetö ve Apo dan destek isteyecekleri aklımın ucundan geçmezdi.
 
Bu millet, bu ülkeyi nasıl bir zihniyete terkettiğini er yada geç anlayacak elbette. Ben yıllarca siyaseti takip ederim, inanın böyle bir zul görmedim.
 
Bu seçimler elbette geçecek, fakat şuna iyice emin oldum ki, seçimlerden sonra selam dahi vermeyeceğim bir sürü insan tanıma fırsatı buldum.
 
Demek ki menfaat ve çıkar işi her şeyden önemliymiş. Günah olduğunu bile bile iftira atmak, kul hakkına girmek, beytül malı yemek, haram için fetva bile çıkarabilecek zihniyette bir sürü insanın gerçek yüzünü görmek ne kadar acı bir durum. 
 
Daha çok şey var yazılıp söylenecek te, inanın midem kaldırmıyor. Yazıklar olsun diyorum sadece.


Bu yazı 724 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI